Pakel d.o.o.

Tvrka Pakel d.o.o. osnovana je 1992. godine u Zadru. Osnovna djelatnost Pakel-a je proizvodnja, integracija i implementacija vlastitih softverskih rješenja za različite poslovne djelatnosti.

Zbog zahtjeva tržišta za učinkovitim SW podržavanjem različitih poslovnih procesa neovisno o njegovoj složenosti i njihovoj potpunoj integriranosti, razvijene su tri platforme (RMP, PMP, BIP) kojima se u run-time-u izgrađuju, prilagođavaju i održavaju aplikativni moduli za konkretna poslovna okruženja.

Tijekom svog dosadašnjeg djelovanja Pakel je zabilježio značajne poslovne rezultate, što se potvrđuje kroz veliki broj korisnika koji su vezani na većinu proizvoda i usluga iz Pakel-ove ponude. Razvojni potencijal Pakel-a je iznimno velik, usprkos činjenici da ima samo dvadesetak ljudi na razvoju (14 uposlenih djelatnika i 6 u direktnoj suradnji) pretežito dipl. ing, el. smjer računarstvo. Većina kadra zaposlenog u Pakel-u su mladi i obrazovani stručnjaci, pa se s pravom može reći da je Pakel firma koja u idealnom omjeru spaja entuzijazam s iskustvom, a sve to potkrijepljuju naše reference. 


Dugogodišnji poslovni partneri:


Kontakti


Luke Botića 25
23000 Zadar
Hrvatska
OIB: 55703284647
385 (0)23 300 164 | +385 (0)23 329 099
pakel@pakel.hr
  http://www.pakel.hr