Embarcadero Delphi

Embarcadero Delphi je stvoren s namjerom da pomogne razvojnim timovima, bez obzira na njihovu veličinu, postići konkurentnu prednost kroz povećanje produktivnosti pojedinih developera, kao i cijelog tima. Nova poboljšanja u Embarcadero Delphiu, poput “živih” predložaka, naprednog refaktoringa i integracija s ALM alatima, u kombinaciji s povećanim performansama i kvalitetom razvojne okoline, pomažu u skraćivanju vremena razvoja aplikacija na Windows i .NET platformama.

Dodatna pomoć u ubrzanju razvoja je reverzno inženjerstvo, brzo prototipiranje i napredna integracija IDE i UML modeliranja, upravljanje zahtjevima, upravljanje verzijama, praćenje nedostataka i timski rad.

Kroz podršku za Microsoft® .NET Framework, ASP.NET, VCL.NET, VCL, i Win32® SDK, Embarcadero Delphi daje razvojnim timovima pravi alat za svaki posao razvoja softvera. Budući podržava i Win32 i .NET platformu, Embarcadero Delphi omogućuje razvoj i održavanje postojećih Win32 aplikacija uz istovremeno pojednostavljenje migracije na Microsoft .NET framework i Windows aplikacije naredne generacije.